Het Water Van De Maas – In ‘t Wild

Releasedatum: 3 maart 2015
Label: Tal’s Muziek Fabriek
Single
Van het album Terug

 1. Het Water Van De Maas

 

Liner notes:

 1. Het Water Van De Maas
  Edwin (zang, toetsen, backing vocals), Antal (gitaren, backing vocals), Berti (bas), Ton (drums)
  Productie: In ‘t Wild
  Mix: Antal
  Techniek: Gijs van Sorgen + Aleksander Obradovic @ Codarts, Rotterdam, Antal Adriaanse @ Studio Tal, Made
  Opnames: 2006 Codarts, Rotterdam, 2015 Studio Tal, Made
  Mastering: Antal Adriaanse @ Studio Tal, Made
  Tekst + muziek: Adriaanse/van Mook
  Niet eerder verschenen
  Van het album Terug
Het Water Van De Maas

Download: iTunes

Stream: Spotify

 

In ’t Wild – Terug

In ’t Wild is terug. Niet als “levende” band, dat is immers voorbij, maar wel met alle muziek in de digitale wereld. De albums en singles van In ’t Wild zijn sinds kort te vinden op Spotify, iTunes, Deezer, Google Play en tal van andere download en stream services.

Daarnaast heeft de band een compilatie album samengesteld met 14 favoriete tracks en één niet eerder uitgebrachte opname. Het album is getiteld “Terug”, alle tracks zijn geremasterd, en ook dit album staat nu online.

In 2006 nam In ’t Wild (Edwin, Antal, Berti en Ton) enkele liedjes op in de Codarts studio in Rotterdam. Eén van die liedjes, “Het Water Van De Maas”, was op een stoffige plank terechtgekomen. Het lied verscheen later in een andere versie op “Morgen” van De Testpiloten, een project van Edwin en Antal.

Hoofd Archief Antal Adriaanse vond onlangs de originele multitracks van “Het Water Van De Maas” terug en is er in zijn studio mee aan de slag gegaan. Na toevoeging van extra backing vocals, toetsen en een nieuwe leadgitaar partij, en een paar dagen mixen, bleek het resultaat dusdanig dat “Het Water Van De Maas” een plaats op de verzamelaar verdiende en bovendien de laatste In ’t Wild single mocht worden.

“Het Water Van De Maas” beschrijft de liefde voor de geboortegrond en de lonkende roep van thuis, een terugkerend thema in de liedjes van In ’t Wild. Met “Het Water Van De Maas” is het plaatje compleet. In ’t Wild is thuis. In ’t Wild is terug. In ieder geval even.